onze leestips

wat hebben we onlangs toegevoegd aan onze boekenlijst?

Deep democracy van Jitske Kramer
Deep Democracy biedt een werkelijk andere manier van kijken naar groepsprocessen. Dit vanuit de visie dat krachtige besluiten ontstaan door de diversiteit aan kennis, talenten, ervaringen en emoties te combineren.

Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt van Haemin Sunim.
Een Koreaanse megabestseller over spirituele wijsheid en het belang om rust te vinden in een drukke wereld van een van de invloedrijkste boeddhistische leermeesters van dit moment.

De eeuwige bron van Any Rand
Het wereldberoemde boek van een schrijfster en filosofe, geschreven in 1943 én nog steeds actueel.

Prioriteiten van Stephen R. Covey
Covey raakt de kern van de problematiek waar velen in hun leven mee worstelen; is er voldoende evenwicht tussen werk en privéleven, of word je geleefd door principes van efficiëntie en resultaten in plaats van prioriteiten die je zelf stelt. Mag gerust mee in je koffer op vakantie.

De kracht van kwetsbaarheid van Brené Brown
Brené vertelt op een heldere en open manier over kwetsbaarheid: de basis van alle mooie dingen in het leven als liefde, vertrouwen en vreugde.

Macht! van instinct tot integriteit van Oscar David
Psycholoog en organisatieadviseur Oscar David beschrijft de werking en dynamiek van macht. Een inspirerend boek over een fascinerend thema waar iedereen mee te maken heeft maar waar tegelijk nog zo veel onbekend over is.