development room

development room: specialisten in ontwikkelen met rendement

Met pragmatisch advies, training en coaching bouwen wij graag mee aan het potentieel van uw organisatie. Vanuit organisatiekundig en veranderkundig perspectief kijken wij naar de gewenste en haalbare ontwikkeling van uw organisatie, professionals en leiders. We leveren maatwerk en maken waar wat we beloven.

Onze kernactiviteiten zijn:

  • Executive coaching
  • Teamcoaching
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Teamontwikkeling
  • Teamevents

Wij geloven in de kracht van ontwikkeling en rendement. Ontwikkeling is de motor voor professionele verandering, de smeerolie voor organisatieverandering en een waardevolle kwaliteit als mens. Ontwikkeling staat nooit op zichzelf maar vindt altijd plaats in verbinding met de omgeving. Daarom gaan wij bij organisatieverandering en ontwikkeling altijd uit van de context en niet van de incidentele vraag.

ruimte voor ontwikkeling

Development Room biedt ruimte voor ontwikkeling. Letterlijk. We geven mensen de ruimte tijdelijk afstand te nemen van hun werk en aan de slag te gaan met hun persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven dat je nooit uitgeleerd bent en dat mensen zich vanuit hun professie altijd blijven ontwikkelen. Dat doen we zelf ook.

We hebben een hecht team samengesteld waarmee we al jarenlang professioneel samenwerken. We zijn een echte netwerkorganisatie en produceren alles in co-creatie. Doordat we elkaar door en door kennen kunnen we eenvoudig het juiste team formeren waarmee we een goede match hebben met een organisatie. Bij iedere klant zoeken we het beste team.

wat anderen over ons zeggen

“Development Room voelde als een warm bad. Het was heel prettig om op een mooie locatie buiten mijn werk te zijn en echt ‘op afstand’ te kunnen reflecteren op alle dingen die ik dag in, dag uit automatisch doe zonder er ooit bij stil te staan of het wel de meest optimale werkwijze is.”

“Working with Development Room for many years now, they have shown to be a professional, dedicated, oriented and reliable partner with a deep knowledge and understanding of the processes that go on in an organisation.”

privacyverklaring