testimonials

wat anderen zeggen over development room


Om leiders te ondersteunen in de lastige Coronatijd, hebben we online sparsessies ontwikkeld voor de Radboud Universiteit. We waren geraakt door de warme reacties die we ontvingen:

“Tijdens de crisis zag ik dat er nieuwe uitdagingen bijkomen als leidinggevende. Dan is het fijn te merken dat collega’s dit ook ervaren en dezelfde problematiek tegenkomen. En dat het belangrijk is om het zowel duidelijk als zorgzaam te zijn naar je team, om de goede balans te vinden tussen power en love.” [Beatrice van der Heijden]

“Je realiseert je dat anderen met dezelfde zaken worstelen en deelt tips hoe daarmee om te gaan. Het is ook stoom afblazen in een veilige setting.” [Mariska Kleemans]

“Gun jezelf om even gedragen te worden.”

En een aantal diverse reacties:

“Development Room voelde als een warm bad. Het was heel prettig om op een mooie locatie buiten mijn werk te zijn en echt ‘op afstand’ te kunnen reflecteren op alle dingen die ik dag in, dag uit automatisch doe zonder er ooit bij stil te staan of het wel de meest optimale werkwijze is.”

“De sfeer in de kantoorruimte vind ik heerlijk rustig. Geen onrust, lekker licht. De ontvangst is altijd goed. De werkruimte is mooi, smaakvol ingericht en straalt rust uit.”

“De manier waarop de intervisie werd begeleid door Development Room zorgde voor een open en veilig leerklimaat. Bijzonder waardevol om dit met collega’s te ervaren.”

“Working with Development Room for many years now, they have shown to be a professional, dedicated, oriented and reliable partner with a deep knowledge and understanding of the processes that go on in an organisation.”

“De teamcoaching van Development Room aan onze staf heeft veel inzicht gegeven in elkaars drijfveren en ambities. We hebben geleerd op een constructieve wijze met elkaar te overleggen en tot besluitvorming te komen, zeer waardevol!”

“Mijn coach was heel open en eerlijk. Ik kreeg het idee dat ik niet de enige was die zaken van z’n ziel gaf, maar dat ook de ander dit deed, daar waar dat relevant was voor verduidelijking of nadere uitdieping.”

“Het werkte voor mij goed dat er een sfeer hing die mij geruststelde en uitnodigde tot nadenken. Aan de hand van praktijkvoorbeelden kon ik meteen schakelen met de coach. Zij gaf mij tips hoe ik mij in andere bewoordingen beter kon uitdrukken.”

“Recent hebben wij de workshop Samenwerken is slopen(d) met onze medewerkers gedaan. Een paar weken ervoor hadden we al een uitgebreide Insights analysesessie gehad. Mooie combinatie van theorie en praktijk. De eerste keer voor onze organisatie dat we een teambuilding georganiseerd hebben. De workshop heeft ons een goede blauwdruk van de diverse teamleden opgeleverd. Soms bevestigend maar vooral veel nieuwe inzichten van mogelijkheden. De workshop zelf is gewoon ontzettend leuk om te doen. Zowel medewerkers als directie letterlijk de handen uit de mouwen steken en daarbij snel veel over zichzelf en de verschillende karakters binnen het team leerden. Professionele begeleiding. Kritisch, coachend, ondersteunend maar vooral op de juiste momenten de spiegel voorhouden. Een absolute aanrader mede dankzij het team van Development Room.”