Annabelle de Jong

Annabelle is sinds 2001 werkzaam als (acterende) trainer en coach voor professionals in het onderwijs, de gezondheidszorg, het bedrijfsleven en de wetenschap. Na haar opleiding aan de toneelschool Maastricht en een studie Culturele Antropologie aan de UvA heeft zij zich gespecialiseerd in trainingen gericht op zelfpresentatie, communicatie, samenwerking en leiderschapsontwikkeling waarin het ervarend leren centraal staat.

zij ontwikkelt en verzorgt met veel plezier trainingen voor verschillende doelgroepen op zowel operationeel als strategisch niveau waarbij zij op ongedwongen wijze helpt ingesleten patronen te herkennen, waardevolle mogelijkheden te zien en nieuwe keuzes te maken. Door middel van een uitnodigende, mensgerichte aanpak en uitgebreid aanbod van aantrekkelijke leervormen houdt zij een spiegel voor en bied alternatieven en oplossingsrichtingen.

Haar werkwijze is integraal waarnemen -voelen wat er speelt- analyseren en gericht vragen stellen zodat onderliggende vraagstukken op tafel komen. Haar expertise is dat zij scherpe analyses kan maken van gedrag, resultaten en processen, waarbij zij zoveel mogelijk gebruik maakt van de taal, de symbolen, de methoden en de technieken die eigen zijn aan de omgeving van de deelnemer.

Deelnemers en opdrachtgevers omschrijven haar manier van werken als professioneel én persoonlijk.  Zij wordt gewaardeerd om haar deskundigheid, warme aandacht, observaties en doortastendheid waarbij een veilige en vertrouwde omgeving gecreëerd wordt om te onderzoeken, te oefenen en te leren.