Hans van den Brink

Hans is organisatieadviseur, trainer en (team)coach.

In zijn werken wordt hij gedreven door te werken vanuit de Afrikaanse Ubuntu filosofie, ‘Ik ben omdat wij zijn’ wat zich kenmerkt in de veelal systemische benadering van vraagstukken. Centraal daarbij staat een bijdrage te kunnen leveren aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling van het individu en daarmee ook aan de organisatie. In zijn aanpak is hij op een respectvolle wijze helder, waar nodig confronterend en schuwt daarbij de lastige vragen niet.

Cliënten en opdrachtgevers geven het volgende terug over de persoon en werkwijze van Hans: verbindend, betrouwbaar, integer, betrokken, flexibel, een goede balans in werken op de soft- en hard skills met zowel de boven- als onderstroom en sterk in het werken vanuit aandacht voor wat er zich in het moment aandient.

Hans heeft veel ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van leiderschapsprogramma’s en team ontwikkeltrajecten. Zijn ervaring varieert van werkvloer tot directie en is vooral gericht op gezondheidszorg en midden- en klein bedrijf.

“Weerstand bestaat niet … wel andere perspectieven.”

Contact: h.vandenbrink@developmentroom.nl