Livia Brouwers

“Gedrag krijgt pas betekenis in context.”

Livia heeft ruim 20 jaar ervaring als organisatiepsycholoog, coach, opleider en assessor. Ze vindt makkelijk aansluiting in verschillende contexten en op verschillende niveaus; zo heeft zij gewerkt met leidinggevenden, verpleegkundigen en specialisten in de zorg, met teams in commerciƫle omgevingen, met professionals in de top- en breedtesport en als coach en curriculum voorzitter in het hoger onderwijs. Het liefst werkt ze in co-creatie aan het ontwikkelen van talent, professionele identiteit en leiderschap, in een omgeving met een hoog kennis- en prestatieniveau.

Daarnaast heeft ze veel plezier in het ontwerpen, innoveren en verzorgen van interventies en leergangen in onder meer sportinnovatie en leiderschapsontwikkeling.

Livia wordt gewaardeerd om haar scherpe, analytische blik en tegelijkertijd de mildheid in haar oordeelsvorming. Ze is een professional met ruimte kennis van mensen, gedrag en organisaties.

Haar kracht ligt in het snel doordringen tot de echte kern van de vraag en het altijd oog houden voor het systeem. Zodat veranderingen verbinding hebben met de organisatiedoelstellingen.

Livia is psycholoog NIP en gecertificeerd voor verschillende gevalideerde assessment tools.