Marike van den Heuvel

Marike begeeft zich al geruime tijd binnen de wereld van opleiding en maatwerktraining. Daarin liep haar pad van communicatietrainingen via persoonlijke effectiviteit naar Management Development & leiderschap. De afgelopen 10 jaar heeft zij zich als consultant Learning & Development gespecialiseerd in het ontwerpen van (complexe) maatwerktrajecten en het adviseren over ontwikkeling in organisaties.

Voorbeelden van maatwerkprogramma’s die Marike ontwikkelde en uitvoerde zijn het trainen/implementeren van een salesformule in de Retail, de begeleiding van HR adviseurs in naar een strategische rol en ontwikkelen van een management leergang voor operationeel en senior managers in de energiebranche.

Marike werkt vanuit de visie dat het ontwikkelen van mensen in de organisatie een co-productie is tussen trainer/consultant, deelnemer en de organisatie zelf. De kracht van deze samenwerking zit hem in het scheppen van randvoorwaarden voor ontwikkeling en helderheid in verwachtingen. Maar vooral in het vermogen om talent in mensen te zien, hiermee aan de slag te gaan en mensen echt in hun kracht te zetten. Leren doe je met je hart.

Contact: m.vandenheuvel@developmentroom.nl