Nico Dondergoor

Nico is trainer, teamcoach en organisatieadviseur voor organisaties die werken met de uitdagingen van nu en de toekomst. Hij werkt aan zelfbewuste professionals die in staat zijn om effectief samen te werken binnen en buiten de organisatie. Hij helpt organisaties die de uitdagingen van deze tijd aan willen en kunnen pakken door slim te organiseren om zo het beste voor kun klanten te leveren.

Met zijn rustige en open uitstraling creëert hij snel veiligheid en kwetsbaarheid in een groep. Hij werkt mensgericht, zonder het resultaat uit het oog te verliezen.
Hij wordt gevraagd om zijn combinatie van diepgaande en praktische interventies met voelbaar effect. Diepgaande interventies om fundamentele verandering te bereiken met behulp van Systemisch Werk en Deep Democracy. Praktische maatwerktrajecten rondom vaardigheidstrainingen, projectmatig/agile werken of effectief samenwerken als team.
Nico staat voor pragmatisch maatwerk en hoge kwaliteit, liefst in c-creatie. Voor echte groei zoekt hij altijd naar de productieve spanning om als professional, team en organisatie in te groeien.