Assesments

Bij Development Room begrijpen we dat assessments op maat gemaakt moeten worden om maximale toegevoegde waarde te bieden. Daarom werken we nauw samen met onze opdrachtgevers om assessments zorgvuldig samen te stellen, gebaseerd op hun specifieke behoeften. We streven naar een veilige omgeving voor degenen die het assessment ondergaan, waarin de resultaten authentiek en waarheidsgetrouw zijn.

Ons bureau beschikt over diverse officiële certificeringen* op het gebied van assessments, waardoor we kunnen putten uit een breed scala aan mogelijkheden. Samen met onze opdrachtgever selecteren we de meest relevante onderdelen die het assessment effectief maken.

Als experts op het gebied van leiderschap en ontwikkeling bieden wij ook specifieke assessments voor executives. Ons DR Leadership Assessment* is een op maat gemaakt instrument dat zowel op individueel als op teamniveau kan worden ingezet. Hierbij betrekken we expliciet de context, cultuur en het speelveld vanuit onze visie op ontwikkeling.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak op ons kantoor.

Scroll naar boven