Individuele coaching

Gelukkig wordt coaching al lang niet meer gezien als een luxe of een zwakte. Maar het is ook niet de oplossing voor alles. En: coaching is een vak. Met dat realisme en met die professionaliteit kijken wij graag samen naar uw coachvraag.

Op basis van een startgesprek kijken we samen naar de vraag en zoeken we een coach die het beste hierbij past. Of we verwijzen door als coaching niet de oplossing voor de vraag is.

Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor individuele coaching. Het onderzoeken van het vraagstuk, oorzaken en het ontwikkelen van alternatieve strategieën of gedrag geeft weer ruimte en beweging. Lucht.

Onze coaching helpt je bij het identificeren van de knelpunten die je belemmeren en biedt ondersteuning bij het vinden van oplossingen. Samen werken we aan jouw vraagstuk, zodat je versterkt verder kan.

We werken meestal met een reeks van vijf gesprekken en stellen vooraf gezamenlijke coachdoelen vast die een leidraad vormen voor de sessies.

Gedurende al onze coachgesprekken kan gebruikt gemaakt worden van verschillende technieken en interventies. Afhankelijk van je vraag kijken we samen wat nodig is en welke vorm bij je past: sparren met een van onze coaches of psychologen, een familie-opstelling, NLP, ACT, het is maar een greep uit de mogelijkheden die we bieden voor je vraagstuk.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak op ons kantoor.

Scroll naar boven