Leiderschapsontwikkeling

Organisaties zijn continu in beweging en om dit goed te kunnen stroomlijnen binnen de organisatie is krachtig en authentiek leiderschap onontbeerlijk.

De leider van nu is niet meer de vakinhoudelijke specialist; de leider van nu verbindt mensen op de collectieve ambitie en stuurt en steunt op hun inbreng en verantwoordelijkheden. Het is een vak dat je niet automatisch leert en dat aandacht, training en inzicht vraagt.

Om het vak van leider goed vorm te kunnen geven, kan ondersteuning gewenst of nodig zijn. Leiderschapsontwikkeling en -coaching gaat over de groei die je in je nieuwe rol als leider of als ervaren leider doormaakt en Development Room begeleidt jou vanuit een integrale bril in deze ontwikkeling.

Leiderschapscoaching helpt je om dit leerproces te versnellen en intensiveren. De dagelijkse casuïstiek en vraagstukken die je bezighouden in je rol zijn hierbij  belangrijke ingrediënten. Daarnaast werken we tijdens de coaching met instrumenten zoals een Insights Gedrags- en Drijfverenanalyse of een Trimetrix om je meer inzicht te geven in je leiderschapstalenten, je ontwikkelpunten en je emotionele intelligentie.

Testimonials

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak op ons kantoor.

Scroll naar boven