Executive teamcoaching

Development Room biedt al ruim 15  jaar gespecialiseerde executive teamcoaching voor (bestuurlijke) leiderschapsteams die te maken hebben met aanzienlijke uitdagingen, dynamiek in een complexe context. Of uw team worstelt met interne conflicten, strategische afstemming of groeivertraging, ons op maat gemaakte traject helpt u om succesvolle samenwerkingspatronen te ontwikkelen en positieve resultaten te bereiken. Samen bouwen we aan veerkrachtige, presterende teams in elke context.

 Onze aanpak omvat:

  • Executive teamcoaching
  • Leiderschapsteam transformatie
  • Conflictresolutie
  • Communicatieverbetering
  • Cultuurverandering
  • Samenwerkingsontwikkeling

Onze programma’s worden op maat ontworpen om uw leiderschapsteam te helpen excelleren, ongeacht de complexiteit van de situatie. Wij begrijpen dat effectief teamwerk cruciaal is voor het behalen van strategische doelen. Onze aanpak is gebaseerd op een diepgaand begrip van uw teamdynamiek, bedrijfscultuur en specifieke uitdagingen.

De executive coach werkt samen met het team om obstakels te identificeren, communicatie en besluitvorming te verbeteren, belemmerende patronen bloot te leggen en de teamdynamiek te versterken, zodat het team beter kan presteren en kan focussen op de opdracht. Onze aanpak is gebaseerd op een diepgaand begrip van de bedrijfscultuur en specifieke uitdagingen.

Aanpak

Op basis van het startgesprek ontwerpen we samen met de opdrachtgever(s) een maatwerk traject. Hierbij streven we altijd naar een mix van interventies, zoals individuele intakes, het bijwonen van vergaderingen en teamsessies. Bij voorkeur bereiden we het programma in co-creatie met het team voor, zodat het traject niet van ons maar van het team is en blijft. We contracteren per fase, zodat we gedurende het proces samen kunnen blijven kijken naar wat nodig is en welke aanpak en afspraken daarbij passen.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak op ons kantoor.

Scroll naar boven