Anne ten Ham

Na aantal jaren in de consultancywereld ontdekte Anne het belang van ‘de mens’ in organisatieontwikkeling. Ze gelooft dat elk mens, team of organisatie van toegevoegde waarde wil zijn. Het is haar missie om een ieder, vanuit zijn of haar eigen talenten dit verschil te laten maken.

Inmiddels werkt zij al lange tijd als trainer, coach & facilitator op het gebied van persoonlijke- en organisatieontwikkeling. Waaronder ruim tien jaar in het hoger onderwijs, waar zij naast haar rol  als trainer ook management- en veranderrollen vervulde.

Anne gelooft in samen leren en ontwikkelen. In het delen  van kennis, uitdagingen en dromen om samen nieuwe doelen te bereiken. Anne wordt gewaardeerd om haar positieve, creatieve en praktische manier van werken. In haar werk zorgt ze voor veiligheid, echte betekenis en plezier!

Haar gereedschapskist is gevuld met een Master Bedrijfswetenschappen, diverse didactische opleidingen, een ST!R geregistreerde Coachopleiding, een TMA (Talent Motivatie Analyse) certificering, een DISC Insight certificering, een SDG (Sustainable Development Goals) opleiding en een COCD (Applied Creativity) en  Lego® Serious Play® certificering.

Scroll naar boven