Marjolein Beusmans

Van de automaat naar zelf schakelen. Dat is de metafoor die Marjolein gebruikt voor persoonlijke ontwikkeling.

Marjolein begeleidt professionals en leidinggevenden die sturing zoeken omdat hun automaat het heeft begeven. Zij richt zich vooral op (juridische) kennisorganisaties. Haar cliënten hebben een sterk ontwikkelde rationele kant, werken en denken hard. Hierdoor is er weinig tijd voor reflectie en lopen zij vast op vragen als: hoe blijf ik bij mezelf, wie ben ik ook alweer, wat vind ik belangrijk, wat drijft mij, hoe maak ik keuzes en doe ik wel wat ik wil doen?

Marjolein is sterk in het onderzoeken van onzichtbare overtuigingen, waarden en drijfveren die in de onderstroom een rol spelen in keuzeprocessen van professionals en leidinggevenden. Daarbij heeft zij oog voor de werkcontext van haar cliënten.

Marjolein is zelf ruim 20 jaar werkzaam geweest in de advocatuur en rechterlijke macht. Hierdoor is zij bekend met de cognitieve druk op haar cliënten en de focus op vakkennis van de organisaties waarin zij werkzaam zijn.

Mensen omschrijven haar manier van werken als professioneel én persoonlijk. Zij creëert een veilige en vertrouwde omgeving voor vertraging en zelfonderzoek. Marjolein wordt gewaarderd om haar deskundigheid, warme aandacht, scherpe observaties en doortastendheid.

Scroll naar boven