Natascha Vendel

Natascha werkt ruim 10 jaar als trainer en (team)coach en heeft zelf 10 jaar als marketeer in het bedrijfsleven gewerkt. Hierdoor sluit ze makkelijk aan bij verschillende mensen en teams, zowel in het sociaal domein als in b2b omgevingen. Een bijdrage leveren aan de groei van organisaties door leidinggevenden, medewerkers en teams in hun ontwikkeling te begeleiden, geeft haar grote voldoening.

Natascha is gecertificeerd in TTI SI gedrag- en drijfveren en in de Persoonlijk Profiel Analyse van Thomas International. Natascha is St!R erkend coach en opgeleid bij Coachboulevard in het systemisch begeleiden van teams en individuen.

Opdrachtgevers en deelnemers waarderen haar positieve en oplossingsgerichte kijk, haar enthousiasme, flexibiliteit en deskundigheid en haar professionaliteit. Ze helpt mensen en teams om dingen zelf te ontdekken, door vragen te stellen, te spiegelen of je op een andere manier te prikkelen. Als trainer is ze in staat om je succes te laten ervaren met je leerwens, doen is tenslotte begrijpen.

Contact: n.vendel@developmentroom.nl